Almedalsbladet räddar Almedalen

För de allra flesta som är här på Gotland innebär Almedalen en grym möjlighet att inhämta ny information och kunskap. De allra flesta är publik och bara en mindre skara agerar föreläsare, paneldeltagare, ansvarig politiker eller expert. För de allra flesta innebär Almedalen att lyssna, lyssna och lyssna. 

Jag vill därför rikta ett tack till Almedalsbladet som ger oss, de allra flesta som mest lyssnar, en möjlighet att dela med oss av tankar, åsikter och reflektioner. Förhoppningsvis kan denna sajt även möjliggöra för de allra allra flesta som inte har möjlighet, tid, pengar eller tillräcklig information för att kunna delta på plats en chans att ta del av deltagares erfarenheter av veckan och bidra med sitt perspektiv. För även om Almedalsveckan är fylld av många olika aktörer så är det enormt många röster som saknas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s